{0} reviews | Schrijf review

AWS Pools
Meerhout - Over AWS Pools

Gestelsesteenweg 119
2450 Meerhout

014 30 13 24
0496 40 74 18
014 30 31 71
     

Over ons

Bij AWS-Pools wordt u persoonlijk bediend door een zelfwerkend patroon, Martin Sterckx.

Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van zwembaden, en dan voornamelijk in bouwkundige zwembaden (ofwel gemetste baden).

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om eens een jaar niet op vakantie te gaan en in de plaats daarvan hun geld te investeren in een eigen zwembad.

Met een minimale verwarming van het zwembadwater kan je toch al snel ongeveer 90 dagen per jaar plezier beleven in uw eigen zwembad.

Kinderen kunnen er zich helemaal in uitleven, terwijl de rustgevende werking van het water bij volwassenen een welgekomen ontspanning biedt in ons stressvolle bestaan.

Naast in installatie, kunt u bij ons ook terecht voor allerhande onderhoudsproducten en diverse randartikelen zoals bv. zwembadspeelgoed , relaxzetels , afdekkingen , verwarmingssystemen , randstenen , automatische zwembadreinigers , schepnetten  etc.

 

Heeft u inmiddels al een zwembad en wilt u deze uitbreiden met bepaalde apparaten , verwarming , afdekking , enz... , of u wilt advies omtrent de staat en /of waterkwaliteit van uw bad dan kunt u bij ons terecht voor advies en indien nodig komen wij ter plaatste voor een beoordeling en/of werkbestek. Prijs: 1 kop koffie.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft of een prijsofferte wenst.

AWS Pools te Meerhout is gespecialiseerd in de plaatsing (nieuwbouw), installatie en onderhoud (renovatie) van zwembaden. (ook van niet AWS-zwembaden) Zowel bouwkundige als ceramische baden.


U kunt bij ons terecht voor alle zwembadafdekkingen en reparaties. Zo zorgen we voor lekdetectie in leidingen en zwembadbekleding. De tuinomgeving van uw zwembad kunnen wij ook professioneel aanleggen of desgewenst renoveren. Alle metselwerken en vloerwerken.


We bieden verder als specialiteit zelfbouwpakketten met ondersteuning ter plaatse, inclusief gratis plaatsing van uw filterinstallatie, en dat als enige in de regio met 20 jaar ervaring.

AWS is ook verdeler van Aqua Delight LED-verlichting. We bieden automatische stofzuigers aan (elektrisch en vacuüm) en geven een gratis demo in uw bad. AWS biedt ook verwarming met warmtepompen en zonnepanelen en test ter plaatse de kwaliteit van het zwemwater en zorgt daarbij steevast voor de juiste oplossing.

Alle producten worden gratis aan huis geleverd en we lassen en plaatsen ter plaatse op maat gemaakte PVC-liners door een erkend Alkorplaatser. Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet ons te contacteren. Martin Sterckx - zelfwerkend patroon - komt graag ter plaatse voor een offerte. Prijs: 1 tas koffie.

Voor onze aanleg van zwembaden zijn we actief in de regio's Meerhout, Geel, Laakdal, Mol, Tessenderlo, Dessel, Retie, Arendonk, ... 20 jaar ervaring met tal van referenties.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review